Urbányi Ágnes

e-mail: uagi.art@gmail.com

Vonzáskörzet: Budapest: III. kerület

Üdvözlöm az INPP honlapján!

Szentendre környékén, Budapesten a III. kerületben foglalkozom nagycsoportos és általános iskolás korú gyermekek, valamint felnőttek reflexkorrekciós mozgásfejlesztésével.

Urbányi  Ágnes vagyok, eredeti hivatásom szerint tanár. Nyelvtanárként a tanulás hatékony módjait keresve eljutottam a mozgáshoz, mint a tanulás alapvető eszközéhez. Később fejlesztőtanárként évekig tanulmányoztam a különböző mozgás és képességfejlesztő rendszereket. Megtapasztaltam, hogy a mozgás kihatással van mentális képességeinkre is, így az egész személyiség fejlődését befolyásolja.

Érdeklődésem középpontjában a külső és belső egyensúly megteremtése áll. Fontosnak tartom a test, a lélek és a szellem egységes fejlődését.  Tanulmányaim során Zweegman Kocsis Magda tolmácsolásában találkoztam az INPP-vel, ezzel a számomra lenyűgöző programmal, ami az idegrendszer érési folyamatait támogatja, és holisztikus szemléletével  az egységben fejlődéshez ad kiszámítható, stabil kereteket. Eredményesen alkalmazható egyensúlyi és mozgáskoordinációs problémák, tanulási, figyelmi, viselkedési és magatartási nehézségek, valamint megkésett idegrendszeri fejlődés esetén.

25 éves pedagógusi pálya áll mögöttem. Alapítványi iskolámban, ahol fejlesztőpedagógusi munkámat végzem, évek óta kísérek csoportokat az INPP terápiás folyamatában, így volt alkalmam megtapasztalni a módszer eredményeit. Művészetterápiás szemléletem lehetőség arra, hogy a gyakorlás hatására bekövetkező lelki folyamatokat is kísérjem.  Ezzel lehetőség nyílik klienseim számára a belső változások biztonságos megtapasztalására felnőttként, gyermekként egyaránt.

Angol tanári múltam segíti munkámat az idegen nyelvi kommunikációban.

-->