Kocsis Katalin

vonzáskörzet:
Piliscsaba, Pilisvörösvár, Solymár, Üröm, Óbuda, Angyalföld, Újpest, Sashalom, XVI., XVII. kerület

logopédus, fejlesztő pedagógus

e-mail: katavk72@yahooo.com

Bő 20 éve foglalkozom gyerekekkel, egyéni és csoportos formában is, ebből a két évtizedből másfelet Waldorf iskolában töltöttem, végigjártam különböző Waldorf pedagógiára alapuló (gyógy)pedagógiai képzéseket, sok tapasztalatot szereztem a gyógyító-fejlesztő nevelés terén.

Pályám kezdetén foglalkoztam, látás- és értelmi sérültekkel, autista gyermekek beszédindításával, óvodai beszédfejlesztéssel, megkésett beszédfejlődésű gyerekek segítésével. Jó ideje a tanulási zavarok enyhítése, alapvetően mozgásfejlesztés révén, a fő területem, és a maradvány pöszeség hatékony felszámolása a kisiskolás gyerekeknél.

Több éves tapasztalatom van az INPP módszer iskolai, csoportos alkalmazásával is, és az abban pozitív eredmények sarkalltak arra, hogy továbblépjek és egyénileg, mélyebbre hatóan is próbáljak a gyerekeknek ezzel a módszerrel segíteni.

Várom mindazokat, akik a szabadságra nevelést, szabatosságra nevelésnek is tekintik, eltökélten keresnek gyermekük számára egy hatékony segítő módszert, korlátot, amiben megkapaszkodhat, megerősödhet, és önállóan elindulhat a maga útjára.

-->