Németh Eszter                                                 

Gyógypedagógus,
tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos tanár,
szomatopedagógus terapeuta,
Sindelar-terapeuta,
Mozgáskotta programvezető
4gyermekes édesanya vagyok,
Jászberényben fogadom az INPP iránt érdeklődő családokat.

Elérhetőségem: mitartmeg@gmail.com

         A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozom, korai fejlesztés és gondozással, óvodások hátránykompenzációjával, képességfejlesztésével foglalkozom. Korábban veleszületett és szerzett mozgássérülések kamaszkori, felnőtt rehabilitációjával, progresszív izombetegek, illetve súlyosan-halmozottan sérültek ellátásával is foglalkoztam.

         5 éve fordult a figyelmem a tanulási nehézségek, zavarok felé, azok kognitív és egyéb terápiás lehetőségeit kutatva találtam rá az INPP módszerre, mint a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségek hátterében meghúzódó fő ok, az idegrendszeri éretlenség megsegítési lehetőségére.

         Hiszem, hogy minden egyes kalapácsütés hozzájárul végül egy gyermek sziklaként jelenlévő nehézségeinek megszűnéséhez, így sokféle terápia bírhat jó hatással. Én mégis az INPP mellett tettem le a voksomat, mely mélyreható és alapvető változást képes előidézni a gyermek idegrendszeri fejlődésében, így az egész személyiségfejlődésre, tanulási képességekre nagy hatással van.

-->