Lázi Barbara

Fejlesztő pedagógus, INPP egyéni fejlesztő

Páty és vonzáskörzete, Országos
Kapcsolat: lazi.barbara@gmail.com

Visszagondolva a pedagógiai iránti érdeklődésem már igen korán elkezdődött. Mondhatom az anyatejjel szívtam magamba ezt a hívatást. Gyermekként nővérem volt, aki állandóan iskolást játszott velem. Mindig Ő volt a tanító néni én meg a tanuló. Rövidesen változott a kép még hat testvérem született, és már én is lehettem tanító néni. Így az érettségi után mi sem volt természetesebb, hogy a pedagógiai hívatást útjára lépjek. A Zsámbéki Katolikus Tanítóképzőn óvodapedagógiai szakon, majd a Kecskeméti Főiskolán tanító szakon tanultam. Majd a Műszaki Egyetemen a közoktatási vezetőképzőt végeztem el.

2008-ban megszülettek ikergyermekeim, akik teljesen egészségesen fejlődtek, azonban az idegrendszeri eltérések kisebb- nagyobb mértékben jelentkezetek náluk is. Ez indította el bennem a vágyat, az érdeklődést, hogy a gyermekek fejlesztésével foglalkozzak, mélyebben megismerkedjek. Így elsőként a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karán tanultam a fejlesztő pedagógiát, majd Lakatos Katalinnál a Tsmt terápiával bővítettem tudásom. Majd a gyermekeim által találkoztam az INPP-vel, amit ők iskolai keretek között csoportban végeztek. Azonban mindig az egyéni terápiát részesítem előnyben, így nem volt kérdés számomra, hogy gyermekeim számára is ezt biztosítsam. A terápiát, a feladatokat megismerve azonnal megszerettem, így a következő célkitűzésem az INPP terápia mélyrehatóbb megismerése volt.

Fejlesztői munkám során mindig nagy örömmel töltött el, hogy a szülőkkel együtt látjuk és tapasztaljuk a gyermekek fejlődését. A szülők mindig azt kérdezik, hogy nagyobb iskolás gyerekeknek is tudok-e segíteni! Most már örömmel tudatom, hogy az INPP lehetőséget ad óvodáskortól – felnőtt korosztályig fejlesztésre.

Zweegman – Kocsis Magdának köszönhetően 2018/19-ben részt vehettem egy fantasztikus képzésben, és ez által egy csodálatos szakmai csoporttal ismerkedhettem meg.
A Foglalkozásokat Budapest vonzáskörzetében Pátyon végzem.
Közvetlen vonzáskör: Pest megye, Fejér megye, Komárom – Esztergom megye, azonban az ország teljes területéről szeretettel várom a hozzám forduló családokat, családias légkörben.

-->