Szeretettel köszöntök mindenkit!
www.neuromotorische-kinderforderung.de
inppergolding@gmail.com

Horváth-Nagy Barbara vagyok, 2005-ben végeztem a győri majd a budapesti Egészségtudományi Egyetemen.
Kisfiam koraszülöttsége révén kerültem a gyermekfejlesztői pályára, nagyon sok dolgot végigcsináltunk együtt, hosszú utat jártunk be – így azt gondolom, hogy hiteles útmutatásokat tudok adni a hozzám forduló szülőknek.
Több, mint 10 éve Németországban élek családommal, saját praxisomban dolgozom, ahol szoros együttműködésben logopédus, fizikoterápiás szakember és testnevelő/gyógymasszőr is segíti a munkámat.
Sokrétű továbbképzéseken vettem részt, többek között a Müncheni Orvostudományi Egyetemen, egyéb rehabilitációs központokban hospitáltam pszichológiai és pszichiátriai intézményekben (ADHD-s, autista gyermekekkel) ABA terápia workshopok…
A mai napig folyamatos továbbképzéseken veszek részt (Kiss–szindróma; Orofaziális stimuláció csecsemőknél, izom-hipotónia koraszülött és fejlődésben megkésett gyermekek terápiája). Igaz a mondás, hogy „A jó pap is holtig tanul”.
Magyarországon elvégeztem a bevezető tanfolyamot az INPP képzéshez. Az INPP egyéni fejlesztői képzést Németországban végeztem, de nagyon szerettem volna a magyar oldalról is megismerni ezt a remek módszert és több kis kliensem is van Győrből, így kerültem Magdalena Zweegman-Kocsis (magyarországi területi vezető) jóvoltából a magyar egyéni fejlesztők közé is.
Magyarországra kb. 2 havonta utazom, így személyesen is látom a gyermekek fejlődését és így a tréning zavartalanul működik.
Az INPP mellett dolgozom szenzoros integrációval, AIT/FST hallástréninggel, Bilaterális Motoros Integrációval (a két testfélből érkező információkat egyesítő folyamat) és funkcionális táplálkozástannal. Pfaffenrot terápia képzésem folyamatban van.

Köszönöm, hogy megtisztel bizalmával, jó egészséget kívánok!

-->