Al-Shatti Zsuzsanna

(Balatonfüred és környéke, országosan)

Elérhetőség: inppfured@gmail.com

2002 óta veszek részt búvároktatában, 2004-től 2007-ig, mint főállású oktató (Aqaba – Jordánia, Vörös-tenger).

2007 óta főállásban foglalkozom babaúszás és úszásoktatással. A gyermekek fejlődését első kézből tanulmányozom nap mint nap. 2007 óta több vízi terápiát sajátítottam el, például az AquaPad/AquaRelax kezeléseket, AquaTrainer lettem, kismamákkal az AquaNatal foglalkozásokon találkozom. 3 gyermek édesanyja vagyok.

Balatonfüreden létesítettem egy kis sós vizű uszodát, ahol a gyermekeket már 2 hónapos kortól várom. Az alapgondolata az volt a projektnek, hogy lehetőséget adjunk a gyermekeknek, hogy minél hamarabb a vízbe, mint közegbe kerüljenek. Kezdve ezt azzal, hogy édesanyjuk már a várandósság alatt élvezhesse ennek a fantasztikus érzésnek minden áldásos hatását.

Az évek alatt megfigyeltem, hogy a vízben nagyon sokat tudunk segíteni a gyermekek mozgás és idegrendszeri fejlődésén, de a tapasztalat azt mutatja, hogy ez ma már nem elég.

Egyre több az olyan gyermek, akinek kimarad a kúszás, mászás szakasza, probléma merült fel a születésekor vagy a várandósság alatt, amit esetleg még el sem mondtak a szülőknek.

A szülők maguk sem tudják, hogy mi a baj, senki nem mond semmit, elvileg minden rendben van, de valahogy mégsem. Mint szülők érzik, hogy segítségre van szükségük. Problémájukkal már végig járták az életkori fejlesztés minden lépcsőfokát, javult, javult a helyzet, de mégsem találtak igazi megoldást a gondjaikra.

Ezzel szembesülve, évek óta kerestem azt a fejlesztő módszert, amivel igazán tudnék segíteni a gyermekeknek és szüleiknek.

Mikor először olvastam az INPP programról, olyan érzés volt, mint amikor valaki hazaérkezik. „Ez az, megvan, ezt kerestem!”

Azóta is alázattal és a legmélyebb tisztelettel fordulok oktatómhoz,
Zweegman-Kocsis Magdához, a megszerzett és a folyamatosan bővülő tudáshoz és természetesen a családokhoz.

Szeretettel várom megkeresésüket az inppfured@gmail.com email címen.

-->